Dhomë Teke

AKOMODIMI

Shijoni qëndrimin tuaj ne një dhomë të pajisur me një mobilim modern dhe ndriçim mjaft të mirë.

Janë të pajisura me TV me ekran të sheshtë, ajër të kondicionuar, një minibar dhe nje tavolinë pune.

Tualetet janë private me Walk in Shower. 

FACILITETE

Çfarë Ofrojmë

Relaksohuni & Shijoni Pushimet

REZERVONI DHOMËN TUAJ TË PREFERUAR