Bar dhe kopsht Terrace

Një vend të veçantë për një çaj me mjaltë dhe një copë tortë do të jetë bar mrekullueshme tonë. Mbuluar me detaje, me pamje nga tarracë tonë do të ishte e ndaluar tuaj të ardhshëm për një kafe apo snackes pak. Kjo është një nga vendet më të preferuara të mikut tonë të hotelit. Në verë mëngjes është ofruar a la carte edhe në tarracë tonë.

MË SHUMË SE NJË HOTEL

Ky hotel luksoz me 4 yje ofron shërbime akomodimi që nga qershori 2013 duke pritur mysafirë në të gjithë botën.