AKOMODIMI

Dhomë Teke

Kjo dhomë e mobiluar moderne dhe e ndriçuar mirë është e pajisur me një TV me ekran të sheshtë, ajer te kondicionuar, një minibar dhe një tavolinë dhe karrige. Banjo private me dush.

AKOMODIMI

Dhomë Dopio me Ballkon

Dhoma e ndritshme dhe moderne është e pajisur me një TV me ekran të sheshtë, ajër të kondicionuar, një minibar dhe një tavolinë dhe karrige. Banjo private ofron një dush. Kjo dhomë përmban edhe një ballkon.

AKOMODIMI

Dopio Superior me Ballkon

Dhoma e gjërë e ndriçuar mirë është e pajisur me mobilje moderne, një TV me ekran të sheshtë, ajër të kondicionuar, një minibar dhe një tavolinë dhe karrige. Banjo private me dush.