VENDNDODHJA E SAR'OTEL

Vendosur në qendër të Tiranës, shumë pranë nga Sheshi Skenderberg. Klube të ndryshme të natës mund të gjenden afër hotelit. Muzeu Kombëtar Shqiptar është 150 m larg. Mysafirët mund të vizitojnë Galerinë e Arteve të Bukura dhe Kështjellat Petrela dhe Preza.

VENDNDODHJA

Rruga Kostandin Kristoforidhi Nr.1, Tirana 1001

TELEFONI

+355 67 2811 111

E-MAIL

info@sarotel.com

KONTAKT

Përdorni këtë formë kontakti për të dërguar një e-mail.